Меню
Поръчка

Промоция! Ако сте поръчали два или повече продукта, когато изпълняваме поръчката, ще направим доставката за вас безплатно.

Елеци

Елеците и пелерините на Boniti.eu са изработени от висококачествени еко – кожи, подходящи за всякаква визия и възраст. Те добавят загадъчен и закачлив елемент към Вашия стайлинг. Удобни, красиви, практични и топли. Разгледайте нашите предложения и изберете най – подходящото предложение за Вас!

Марка: Boniti.eu Модел: 554-1
Материал: еко пухЦвят: бялДамска пелерина от еко пух. Закопчаване с кукички от вътрешната страна. Красив дизайн, който, ще допълни визията Ви. Бъдете красиви и уникални и се доверете на качеството!  170 дължина  и 60 широчина..
98.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 554-2
Материал: еко пухЦвят: екрюДамска пелерина от еко пух. Закопчаване с кукички от вътрешната страна. Красив дизайн, който, ще допълни визията Ви. Бъдете красиви и уникални и се доверете на качеството!  170 дължина  и 60 широчина ..
98.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 554
Материал: еко пухЦвят: ЧеренДамска пелерина от еко пух. Закопчаване с кукички от вътрешната страна. Красив дизайн, който, ще допълни визията Ви. Бъдете красиви и уникални и се доверете на качеството! 170 дължина  и 60 широчина  ..
98.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 555-2
Материал: еко косъмЦвят: БялДамски елек от еко пух. Закопчаване с кукички от вътрешната страна. Красив дизайн, който, ще допълни визията Ви. Бъдете красиви и уникални и се доверете на качеството!..
78.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 551
Материал: еко косъмЦвят: БялПухкав дамски зимен елек от еко косъм в бял цвят. Универсален размер и невероятен аксесоар към облеклото на всяка дама...
62.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 551-2
Материал: еко косъмЦвят: ЕкрюДамски елек от еко пух. Закопчаване с кукички от вътрешната страна. Красив дизайн, който, ще допълни визията Ви. Бъдете красиви и уникални и се доверете на качеството!..
62.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 555
Материал: еко косъмЦвят: БялДамски елек от еко пух. Закопчаване с кукички от вътрешната страна. Красив дизайн, който, ще допълни визията Ви. Бъдете красиви и уникални и се доверете на качеството!..
140.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 555-1
Материал: еко косъмЦвят: ЧеренДамски елек от еко пух. Закопчаване с кукички от вътрешната страна. Красив дизайн, който, ще допълни визията Ви. Бъдете красиви и уникални и се доверете на качеството!..
140.00лв.
Марка: Boniti.eu Модел: 574
Материал: еко косъмЦвят: ЧеренДамски елек от еко косъм в черен цвят. Универсален размер и невероятен аксесоар към облеклото на всяка дама...
128.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Ако изберете Приемам, ще дадете на нас и на нашите партньори, детайлно изброени в Privacy and Cookie settings, Вашето съгласие да събираме, обработваме, съхраняваме и споделяме Вашите лични данни, за описаните в документа цели и по описаните начини.